Jag ska till bokmässan!

Bok- och biblioteksmässanI år ska jag bara till bokmässan, så enkelt är det. Om jag så ska jobba extra för att få ihop till inträdesbiljetten. Boende har jag gratis på en snäll väns soffa. Jag har inte varit där sedan jag kampanjade för Folkpartiet i tidernas begynnelse och då pratar vi inte om några seminariebiljetter, utan bara inträde till själva mässan. Nu hade jag tänkt mig hela paketet.

Eftersom jag är en oerhört social person även irl så att säga, så vill jag gärna träffa er andra coola, smarta bokbloggare! Vilka ska dit? Brukar ni ordna bokbloggsträff? Vad ska man se/göra/köpa?

Berätta allt för en bokmässerookie!

Seminarieprogrammet är här. Det finns så mycket jag vill gå på!

3 kommentarer

 1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

  Åh jag hade jättegärna velat, men det hänger ju på hur samarbetsvilliga reinkarnation blir. Har inte missat någon av de senaste sju bokmässorna, så det skulle kännas surt att göra det i år!

  1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

   Åh, hoppas! Jag tänkte åka för två år sedan, men då hade jag bf 1 september (han kom den 4:e) så det var ju inte aktuellt. Förra året ville jag, men kom på det försent och fick inte ihop det. Nu är jag ute i god tid 🙂

 2. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648

  *samarbetsvilliga twinsen blir, skulle det ju stå.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.