Jag kör båt

Jag var som sagt i skärgården i helgen och min man och svåger fick då en båt av sin far (eller kanske rättare sagt, de fick ta över ansvaret för den båt som sedan tidigare fanns i familjen). Som hustru till en båtägare är det viktigt att lära sig att köra båt, annars är det lätt att hamna i en kvinnofälla. Vi vill inte att vårt barn i min mage ska födas in i en familj där det bara är pappa som kör båten  – med andra ord feminism i praktiken.

Nu är det bara för min man att se till att det inte bara är mamma som kör bilen!

1 ping

  1. […] makten över ratten! Jag är undantagen då min man inte har körkort, men jag jobbar på att köra båten istället. Det var inte bättre förr, men det ska bli bättre […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.