Jag klarade läsmålet på 150 böcker!

Reading challange

Det gick vägen med mitt högt uppsatta mål om att läsa 150 böcker i år! Storytel var en stark bidragande orsak till att jag höll hela vägen in i mål. Några serieböcker och ungdomsböcker runt förlossningen hjälpte till att ta igen det jag missat i lästid när Selma föddes. Roligt räkneverk på Goodreads när man hela tiden ser hur man ligger till. I fas, före eller efter och hur många böcker. Fyra böcker efter var det som mest i juni och fyra böcker före var de i början av december.

På bilden ovan ser ni mig gå i mål, vilket jag gjorde igår och sista boken var Ismael Beahs Strålande morgondag, som jag läste elektroniskt i mobilen via Storytel. I och med den prickar jag även av Sierra Leone på min Jorden Runt-lista.

Gott nytt år alla kära läsare! Vi ses nästa… imorgon 😉

1 kommentar

  1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4648
    • C.R.M. Nilsson on 31 december, 2016 at 09:04
    • Svara

    Gott nytt år!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.