Idag drar bloggstafetten The Soundtrack of My Blog igång!

The soundtrack of My Blog

The Soundtrack of My Blog är en bloggstafett i regi av Kulturkollo som vem som helst kan haka på. Det gäller att skriva ett inlägg om vilken kultur som definierar just ens egen blogg. Jag är en av dem som anmält mig på förhand och mitt inlägg kommer på onsdag klockan 11.

Min fråga till er såhär i början av stafetten: Vad tycker ni definierar min blogg? Vilken bok, konstverk, byggnad, låt eller dikt är Feministbiblioteket? Det vore roligt att få lite input på det så lovar jag att ta med det i mitt inlägg.

En annan fråga: Vilken är din bästa feministiska låt?

Jag återkommer på onsdag med mitt soundtrack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.