Decembersummering

Andreas 40

Andreas och Hugo på en finrestaurang i Tallinn dagen efter makens 40-årsdag.

I december fick jag ett nytt jobb! Jag ska från och med årsskiftet jobba på Stiftelsen Lantbruksforskning som kommunikatör. När jag var barn sommarjobbade jag flera somrar på Lantmännen och det känns lite som att cirkeln sluts. Min man fyllde 40 och vi var på en kryssning till Tallinn. Sen blev det julfirande med släkten och min läsning gick ner. Ändå var det slutet gott för oss! Här gör jag årets sista månadssammanfattning innan jag gå all in för nyårslistor!

Läsning

120 böcker på ett år: Såg länge ut att inte klara det och bytte mål till 100 böcker. Resultatet blev 121 stycken så jag är mer än nöjd!

Hyllvärmare: Jag gav upp den utmaningen.

Språkutmaningen: Det blev 12 engelska böcker tillslut. Trots att jag klarade det så känns det lite futtigt. Ska fundera på om jag ska göra om utmaningen till nästa år.

Maria Lang: Jag har tokläst Maria Lang hela december! Innan jag bestämde mig för att läsa alla hade jag läst sex böcker. Nu har jag läst 18 stycken!

Tema mansrollen: Det har stått lite still i december, men jag har ägnat mig åt research och införskaffande av böcker om mansrollen, Jag återkommer med mer tankar kring temat.

Träning

Läs om den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.