Bokmässepepp (eller nåt) 2

Då var det snart dags att bege sig till Göteborg. Jag måste tyvärr ägna morgondagen åt vab istället för packning och förberedelser (läs jobbsök). Det var dagens stora fail i pepparbetet. Har dock läst att bokbloggarkollegor ligger hemma och är sjuka så jag ska inte klaga (eller jo, fast bara lite).

Imorgon eftermiddag går tåget till Skövde. Där hämtar pappa mig och barnen. På fredag åker jag och Selma vidare till Göteborg för att gå på mässan och bo ihop med pappan.

Förberedelser jag gjort:

  • Kollat biljetterna så att jag har rätt dag osv.
  • Skrivit ut pressbadgen.
  • Bett pappan beställa upp spjälsäng till hotellrummet, samt förhört mig om hur lång tid det tar att gå till hotellet.
  • Tagit fram ryggsäcken jag ska packa i.
  • Tagit fram klänningarna.

Ovan kan ni se en bild av min glammig kväll, som även inneburit att tvätta förmodat svinkoppesår, inskickande av jobbansökningar, hängning av tvätt samt bortstädande av pizzakartonger. Nu är pepsin utbytt mot ett glas vin och det är rödvinsfläckar på pressbadgen. Göteborg – here I come!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.