Bokmässan 4: Jag ska få träffa Sabine Gruber

Sabine Gruber

Sabine Gruber. Bild: © Karl-Heinz Ströhle

Jag är oerhört glad idag för jag ska få möjlighet att träffa Sabine Gruber på bokmässan. Det glädjer mig mycket, men gör mig samtidigt supernervös. Jag har nämligen lovat att genomföra intervjun på tyska. PÅ TYSKA!!!

Gahhhh!

Som ni förstår behöver jag allt stöd jag kan få, särskilt från er som tala mycket bättre tyska än jag.

Vem är Sabine Gruber?

Hon har skrivit boken Mira och Irma som är en spegelhistoria om två kvinnor i Rom och Wien. Hon är född i Meran i Sydtyrolen (Italien) och utbildad i Innsbruck och Wien. Idag lever hon i Wien och skriver romaner och även lyrik och drama.

2 kommentarer

  1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4565

    Kein Problem, das schaffst du schon 🙂

    1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4565

      Danke für das uppmuntran 😉

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.