20 nya länder – en lägesrapport

Jorden runt-kartan

Nu är det snart två månader kvar till beräknad förlossning och min utmaning att läsa från 20 nya länder går framåt, men frågan är om det går framåt fort nog. Noveller och dikter räknas, men det ska helst inte bara vara det. Men frågan är om jag inte måste tokläsa noveller snart om jag ska lyckas. Hur som helst. Se nedan hur ser det ut hittills. Sammanlagt blir bara 17 stycken. Jag måste alltså gräva fram fler!

Nya länder

Irak (noveller)

Nauru (en dikt)

Bahamas (krönikesamling)

Burkina Faso (politisk debattbok)

Qatar (novellsamling)

Haiti (novell)

Kongo-Brazzaville (roman)*

På gång

Pakistan (roman)

Lichtenstein (roman på tyska)

Ska eventuellt läsa snart

Kiribati (dikter på nätet)

Förenade Arabemiraten, Jordanien och Kuwait (noveller i en novellsamling jag har)

Kongo-Kinshasa (roman som jag fått som recex)*

Surinam (roman som står i bokhyllan)**

Jamaica (memoarer som står i bokhyllan)**

Belize (roman som jag har lånat av en kompis)**

*) Manlig författare som inte nödvändigtvis recenseras här.

**) På engelska, dvs tar förmodligen lite längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.